Subotička 21, 11000 Beograd, Srbija

Pon - Sub 8.00 - 16.00 Nedeljom ne radimo

IZNAJMLJIVANJE SKELA


U saradnji sa kompanijom Layher, najvećim svetskim proizvodjačem gradjevinskih skela, nudimo Vam širok spektar sistema skela, zaštitnih i event sistema, kao i pokretnih skela i merdevina. Preko nas možete iznajmiti brzomontažne i višenamenske skele, kao i sve neophodne dodatne komponente. Takodje, stojimo Vam na raspolaganju i za sve kompleksnije zahteve. Poslujemo po najvišim evropskim standardima, i našim klijentima garantujemo bezbednost, brzinu i kvalitet izvedenih montaža i demontaža. Layher skele se proizvode isključivo u Nemačkoj, gde prolaze striktne procedure kontrole kvaliteta, i na svetskom tržištu nije moguće naći kvalitetniju
Poseduju DIN ISO sertifikat i prošle su TÜV inspekciju. Preciznost montaže je 100% i to nam omogućava brzu i ekonomičnu postavku. Layher skelni sistemi su kompatibilni sa drugim sistemima. Neke od mogućnosti sa Layher skelama :

Brzomontažna fasadna skela:

Ova Layher SpeediScaf oprema je već decenijama priznati lider u ovoj oblasti. Moderan i brz, što ga čini idealnim za rad na fasadama. Layher SpeediScaf je, zahvaljujući svom svestranom i dobro promišljenom asortimanu delova, veoma ekonomičan za upotrebu u izgradnji skela.

Višenamenska skela:

Dokazana kombinacija priključaka u brzoj sistemskoj tehnologiji sa funkcijom AutoLock, olakšava povezivanje koje je automatski pod pravim uglom, tupo-ugaono i akutno nagnuto - i istovremeno osigurava ugrađenu sigurnost. Laiher Allround Scaffolding je postao sinonim za modularne skele na tržištu.

Zaštitni sistemi:

Sistem za višekratnu upotrebu koji obezbeđuje zaštitu životne sredine, buke i vremenskih uslova.
Sa zaštitnim sistemom, Layher može da obezbedi sistem kasetnih kućišta kompatibilan sa Allround skelama i SpeediScaf sistemima i da ispuni zahteve koji se odnose na zaštitu životne sredine i izolaciju od buke i vremena. Ovo je izuzetno ekonomično rešenje koje se može pohvaliti Layherovim renomiranim kvalitetom. Event sistemi:

Layher bine su jednako pogodne za upotrebu u dvoranama i šatorima kao i na otvorenom. Pojedinačne komponente čine građevinski komplet koji omogućava izgradnju malog podijuma za modne revije ili bendove, ili gigantsku koncertnu scenu. Svi delovi su otporni na vremenske uslove, zahvaljujući upotrebi aluminijuma, vruće pocinčanog čelika i obloženih ploča od šperploče. Na neravnim površinama, posebna prednost je brza i jednostavna prilagodljivost Allround faze ležištu. Dozvoljena nosivost podijuma je do 7,5 kN / m². Visina može biti do 10 m u zavisnosti od čvrstoće konstrukcije.

SERTIFIKATI

Potvrda kredibilnosti
i profesionalizma.

Excellent

ISO 9001, 14001, 18001

ISO 22301

ISO 27001

ISO 50001

© 2018 Alp Complete. Powered By